fredag 25 oktober 2013

Galatider

Nu börjar det dra ihop sig mot den där tiden på året då det är många priser som ska delas ut på olika sätt. Kanske är det så att det är så mörkt och tråkigt att vi helt enkelt måste ha lite glitter och glamour. Hur som helst är det ju alltid kul med en fest. Och extra kul är det ju om någon man tycker gjort sig förtjänt av det faktiskt kan få med sig ett pris hem. 

Snart är det dags både för Uppsala Idrottsgala (Fyrishov 20 november) och Ryttargalan (Berns, Stockholm 27 november). På båda galorna har Lurbo Ridklubb personer nominerade. På Uppsala Idrottsgala är Ridskolechefen Camilla Andreasson nominerad som årets ungdomstränare och på Ryttargalan är Valle Vallgårda nominerad till årets eldsjäl. Det bra är att det går att rösta på båda dessa kategorier. Valle har ju redan tidigare uppmärksammats här i Uppland då han fick årets Eldsjäls-utmärkelse av Upplands Ridsportförbund i samband med årsmötet 2012. Distriktsstyrelsens motivering var:
För hans insatser och oförtrutna arbete för Lurbo Ridklubb under många år. Valle är alltid där när han behövs. Med sin positiva attityd och genom att se möjligheter i allt, fixar och trixar han så att vardagen blir lätt och kul.

Alla som fått årets Eldsjäl i Uppland hittar du på vår hemsida, och där kommer vi också att lägga ut information om hur man ska nominera inför 2014 års pris. 
 
För att rösta på Camilla gå in här (du ser här alla nominerade i alla kategorier så rösta på!)
För att rösta på Valle gå in här (du kan se vilka han är i konkurrens med så du får välja någon annan om du vill!)


Det går också bra att köpa biljetter och gå på galan och mingla med pristagare och idrottsstjänor. Kanske en tidig julklapp?


Rösta - dela - och visa att vi i Uppland kan mobilisera lika bra som vid Jerringprisutdelningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar